Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. desember 2012

Ragnar

Darbu 15.12.2012
Tomt 18/Brasmeveien 8

Ragnar
Byggerne bor slik til at man er avhengig av to biler. Bjørns gamle bil har nå nådd et slikt stadie at den ikke lenger var til å regne med. Byggernes økonomi er av en slik art at den ikke tåler store ekstraomkostninger akkurat nå pga husbyggingen. Det var da med glede at det dukket opp en bil som kunne passe godt både når det gjaldt bruksområde og pris. Den ble ubønnhørlig prøvet ut og kjøpt. Som fortalt ved et tidligere blogginnlegg, stoppet bilen rett etter at vi hadde kjøpt den.

I slike tilfeller er det veldig spennende å se hvordan de som du har kjøpt bilen av reagerer.
Vi hadde kjøpt den av et firma som heter Kongsberg Auto As. Vi ringte dem og de kom og hentet bilen dagen etter. De reparerte den for oss uten omkorstninger. Mest sannsynlig stammet problemene fra kondens i bensinen, og hverken Byggerkjøper eller Bilselger kan klandres for dette. Vi setter stor pris på servicen vi har fått.
Bilen er nå tilbake og tatt i bruk.



 Ragnar
Da er det på tide å presentere Ragnar. Ragnar er det nye tilskuddet til Byggerfamilien. Ragnar er en 7 seters flerbruksbil av typen Opel Zafira 1.8, 2000 modell.
 
Han er rød og fin, og er fin å kjøre på vinter føre. Den har et sted mellom 2 og 7 seter etter behag, og setene kan med letthet legges opp og ned. Vi har allerede brukt den som 7 seter den kvelden vi var på teateret, og kjørte Byggersvigerforeldrene til toget etter å ha vært i teateret.
Vi håper Ragnar kan stå til forventningene, ser frem til å samarbeide sammen med han i lang tid. Bygger Bjørn har  allerede pyntet den (til Bygger Heidis fortvilelse) med wunderbaum.
 

Lørdag 15. Desember
Lørdag 15 Desember fikk vi befaring av 1. Murer Tor Kjeldsen som ikke hadde vært der på en stund. Tor var arbeidsleder under støpingen av de to Lecamurene. Han besiktiget disse, og resten av bygget.
Han likte det han så, og syntes det hadde vært en formidabel progresjon på bygget. Det var rester av Byggervaffelrøre, og 1. Murer Tor ble tilbudt Byggervafler. Byggervaflene ble fortært med suksess, og alle hjerter gleder seg.

Musikalsk innslag:

Heidi & Bjørn
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Historiske fakta om 15. Desember
Den 15. Desember 1917 ble Gregers Gram født i Oslo. Han var motstandsmann og fenrik i Kompani Linge. Han ble skutt og drept 13. november 1944 i Oslo av tyske soldater.
Vi gratulerer.

Den 15. Desember 1962 ble den Norske gitaristen Geir Heggelund født. Han er kjent som en av Norges beste gitarister og er mest kjent fra det beryktede Orkesteret Odd Kefir Nakken..
Vi gratulerer med 48 års dagen.

Heidi & Bjørn

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventskalender
Luke 15

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar