Totalt antall sidevisninger

tirsdag 25. september 2012

Kina neste!!!

Darbu 25.09.2012.
Tomt 18/Brasmeveien 8
 
Kina Neste???
Gravearbeidene har fortsatt, og det begynner nå å bli et digert hull i tomta vår. Byggerne Heidi & Bjørn er oppriktig bekymret for at hullet skal gå helt ned til Kina. Som tidligere nevnt, er Bygger Bjørn viden kjent for sin noe livlige fantasi, og diskusjonen innad i byggerfamilien Rørdam/Bergersen går nå på om hvem som må benytte seg av sin forsikring dersom gravemaskinen til flere tusen kroner faller ned i hullet og ender opp i Kina. Er det mulig at man kan få kompensasjon fra den Kinesiske stat? Ikke godt å si? Er det noen som kan hjelpe oss med svarene på disse og andre viktige eksistensielle spørsmål, så legg gjerne igjen en kommentar til innlegget.

Heidi & Bjørn


Gravemaskinen Gunda som koster flere tusen kroner står like ved hullet.
(Håper hun ikke graver seg inne så vi får fyrkjeller)

Vi har fått besøk av selveste Anne-Grethe Herland. Her sees hun sammen med Bygger Bjørn som er i ivrig dialog med graver Tor-Erik Ørmen i Gunda.

Tor-Erik Ørmen og Gunda holder på til svarte natta.

2 kommentarer:

  1. Hva skjer, er det dommedag tro??
    Shum fra Kina

    SvarSlett
  2. Hei Shum.

    Frykt ikke. Dette er ingen naturkatastrofe.
    Det er bare dampgravemaskinen Gunda som brummer litt her oppe på Darbu. Jeg er sikker på at dere i Kina vet godt hvor Darbu ligger. Hils Formann Mao.

    Ps. Her på Darbu har vi ingen Formann Mao, men vi har jo Jarle Gjøsæther som er leder for Fiskum grendeutvalg. Det som er litt synd er at jeg aldri har sett han i slik cool caps som Formann Mao hadde. Kanskje dere kan sende en til han?

    Mvh
    Bygger Bjørn

    SvarSlett