Totalt antall sidevisninger

torsdag 20. september 2012

Møte med Nordbohus

Darbu 20.09.2012.
Nordbohus Modum/Brasmeveien 8
 
Trekantmøte med Nordbohus
I dag hadde vi trekantmøte med Nordbohus Modum. Dette møtet  skulle være et slags formelt skifte hvor vår kontaktperson hos Nordbohus ble skiftet fra salgsrepresentant Svein Skålin til Prosjektleder Christian Brauchle. Vi hadde på forhånd hørt om Christian. Han vant i fjor en prestigetung pris, og fikk tittelen ”Beste byggeleder” i Nordbohus-kjeden. Dette var et ganske detaljert møte med gjennomgang av masse tekniske detaljer som alt fra profiler på dører, og utvendig bekledning. Vi har nå fått en frist frem til 1. November med å bestemme oss med en hel rekke ting. Nå får vi nok å gjøre fremover serru.

Bygger Heidi sammen med Nordbohus sin salgsrepresentant Svein Skålin og deres beste prosjektleder Christian Brauchle.
 
Tomt 18
På tomta har sprengeprosessen fortsatt med stor fart. De begynner kl. 07:00, og siste salve gikk av kl. 20:00. Etter dette blir massene gravd opp og fjernet. Vi var korte turer innom hele tre ganger i dag. Ved alle besøkene var det stor aktivitet, så det virker som om gutta har et stort tempo. Det har nå blitt store hauger med stein.
 
Store hauger med stein.
 
Bygger Heidi sammen med Una og hennes venninne Thea.
 
 
Tomt 18 Ettermiddag
På ettermiddagen hadde vi storfint besøk av sjølveste Svein Skålin. Han var innom for å levere noen papirer etter møtet i dag. Han var storfornøyd med fremdriften, og uttrykte at alt virket å være i rute.
 
Anita - Se han prater ikke!!! - Sjølveste Svein Skålin inspiserer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar