Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. september 2012

Perfekt timing :-)

Darbu 13.09.2012.
Tomt 18

Perfekt timing
Samtidig som vi puttet siste vedkubbe i siste sekken kjørte gravemaskinen av tilhengeren. Nå står sprengemaskinen og gravemaskinen på tomta klare til dyst, og startskuddet går i morgen tidlig klokken 07. Snakk om perfekt timing!

Heidi & Bjørn











 

4 kommentarer:

  1. "Sprengemaskinen"?

    SvarSlett
  2. Hei dniviE kivkuaL

    Jeg skjønner at du trenger en liten oppklaring her. Dersom du ser nøye på bildene kan du se at vinduene i boreriggen er knust - altså er det en sprengt maskin - altså en "Sprengemaskin".

    Jeg går ut ifra at du er ei byjente som ikke skjønte dette :-) Ikke det at det er noe galt med byjenter (Husk - Jeg har funnet meg ei byjente), men jeg tar meg allikevel friheten å forklare dette for deg.

    Dersom du vil vite mer om dette og flere naturstridige fenomener kan du ringe Multiconsult Drammen. De KAN dette!!!!!

    Multiconsult Drammen holder til i nyoppussede kontorlokaler, fordelt over fem etasjer, og kan skryte av byens flotteste utsikt over Strømsø torg, Bragernes torg og Drammenselva.

    Drammenselva??? - Håper du kan svømme dniviE kivkuaL.

    MvH
    Bygger Bjørn

    SvarSlett
  3. Takker for omfattende og detaljert svar. Har gått å grunnet på dette en stund, så det var godt å få brakt dette på plass. For videre fordypning i nyplukkede sannheter kan jeg anbefale et besøk på www.ikkepedia.no ;-)

    Kikket også litt på video fra selve spregningen og synest dere var fryktelig gnukk med kruttet. Hadde dere laddet litt tettere kunne dere spart mye både på opplasting og transport av massens.

    Du får hilse Heidi så mye og ha en riktig trivelig byggeprosses.

    SvarSlett
  4. Tusen takk dniviE kivkuaL

    Joda. Dynamitt-Audun var nok litt gnukk med kruttet. Han skylte på naboens sikkerhet, men det er jo lov å tenke sitt. Neste gang vi skal sprenge kanskje vi ringer deg dniviE kivkuaL.

    Hilser tilbake fra Heidi

    mvh
    Bygger Bjørn

    SvarSlett