Totalt antall sidevisninger

tirsdag 23. oktober 2012

Fridag

Darbu 23.10.2012.
Tomt 18/Brasmeveien 8
 
Fridag
I dag har vi tatt det med ro!!! Vi har rett og slett tatt en fridag.
Bygger Bjørn skulle vært en tur oppe  på tomta og montert betongblander, spylt og ryddet. Dette har han ikke gjort, han har bare sittet hjemme og kost seg. 
Det har vært en rolig dag på Tomt 18/Brasmeveien 8.
 
Bygger Bjørn har forresten tenkt litt selv igjen, og vi vet alle hvordan det kan gå. Denne gangen legger Bygger Bjørn frem en teori om at Jackson 5 sin sang "The Wall" handler om Jackon 350 muren. Joda han ser at det systemet heter Jackon og at Bandet heter Jackson. MEN!!!! Navnene er meget like, og de har begge et tall etter seg. Mon tro at det ene er en videreførelse av det andre?
Bygger Bjørn undres over så mangt!
  
Ekstra Musikalsk innslag:
 
I anledning Bygger Bjørn sin innsats med å tenke på å montere betongblanderen har vi valgt å komme med et ekstra musikalsk innslag:
  
Videre fremdrift er at vi skal sette opp to leca-murer som har en bærende funksjon. Dette kan vi ikke starte på før Jackonmuren er helt tørr. Etter dette er jo den store hendelsen at snekkerne kommer 1. November. I denne forbindelse kommer vi her med
dagens hovedmusikalske innslag:
  
Bygger Bjørn har grunnet litt på et annet fenomen. Nemlig at snekkerene skal begynne 1. November. Det er akkurat 110 år etter at Nordal Grieg ble født. Og som bygger Bjørn uttaler det:
  "Trukke det er tilfeldig, serru...."
  
Så vi syntes det er på sin plass å legge ut en liten Nordahl Grieg sang. Teksten er Grieg sin, mens melodien er Dansk og skrevet av Otto Mortensen. Derfor er det naturlig at man velger en Danske til å fremføre sangen. Dagens valg har endt på Kim Larsen sin utmerkede utgave av verket.
 
Ekstra musikalsk innslag:
 
Heidi & Bjørn



2 kommentarer:

  1. Dere er fantastiske, det er en glede å følge bloggen deres. Jeg storkoser meg og ler hver eneste gang. God helg.

    SvarSlett
  2. Hei Jan Henning.

    Vi føler oss beæret over at du følger bloggen vår.
    Takk for kommentar :-))

    Heidi & Bjørn

    SvarSlett