Totalt antall sidevisninger

fredag 12. oktober 2012

Ufrivillig vannlating

Darbu 12.10.2012.
Tomt 18/Brasmeveien 8
   
Ufrivillig vannlating
Etter arbeid i dag dro Bygger Bjørn opp på Tomt 18/Brasmeveien 8 for å fortsette med videre bygging av Jackonmuren. Bygger Heidi kom på besøk. Med seg hadde hun Byggerbarna Vemund & Una som igjen hadde med seg Jonas & Maja. Og dermed så begynte spetakkelet. For rett som det var så fikk Bygger Bjørn det for seg at han skulle vise frem det nye utlagte vannet, OG DET GJORDE HAN!!!!! OG DET MENS BARNA STOD MIDT I SKUDDLINJEN. Barna syntes dette var morsomt, mens Bygger Heidi fikk et litt "voksent" utrykk i ansiktet og sa "det er litt kaldt nå Bjørn!!!" - Det var nok det måtte Bygger Bjørn innrømme.
 


Etterpå viste barna hvor sterke de var. Dette viste de ved å løfte hvert sitt Jackon Element over hodet. Riktig så sterke var de.

Heidi & Bjørn

 
 Bygger Bjørn har satt på det utlagte vannet, og barna stortrives med vanningen av både betong og seg selv. Her påser Bygger Bjørn at vanningen går riktig for seg. Vemund, Jonas, Maja og Una er med på leken. Og i morgen blir det skøytebane.
 
Jonas, Byggerbarn Vemund, Maja og Byggerbarn Una viser alle hvor sterke de er. Riktig kraftkarer/kraftjenter er de. Hu-hei å det går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar