Totalt antall sidevisninger

lørdag 6. oktober 2012

Strek i regningen

Darbu 06.10.2012.
Tomt 18/Brasmeveien 8
 
Strek i regningen
I dag var den store dagen kommet hvor vi skulle begynne å sette opp Jackon muren. Vi begynte med å sortere elementer. Det var hjørne, ende, topp og vanlige elementer. Ganske snart støtte vi på utfordringer vi ikke hadde regnet med. Hele Jackon systemet er bygd opp rundt "lego" systemet. Dette er vel og bra så lenge man bruker "hele" klosser. Her hadde man derimot en annen problematikk. Lengden på Astro grunnmuren stemmer ikke på cm med lengdene på Jackon elementene som lar seg avstemme på hver 5. cm. Dette har ført til at de første skiftene i grunnmuren er blitt forskjøvet så "lego" knottene blir forskjøvet, enn sågar at knottene ikke er hele.
 

Dette er en problemstilling som vil forskyve seg oppover hele murens høyde og det på alle tre veggene. Det vil si at vi møter problemet hele 24 ganger. Derfor føler vi at vi må prøve å få svar på dette før vi går videre med mur-byggingen.
 
Dette førte til at vi valgte å legge ned våre arbeider og dro i butikken for å kjøpe lakris istedenfor.
 
På vei hjem fra butikken stoppet vi på Sundhaugen, som er et badested, ikke lagt unna Darbu for å få med oss restene av solnedgangen. Vi fikk noen meget vakre minutter med utsikt over de siste "gull"-strålene som forsvant bak horisonten. Det hele var riktig romantisk. - Og ikke bare det, men hjemme venter lakris-lørdag og snurr-film :-))

Heidi & Bjørn



Bygger Heidi er ikke redd for å ta i et tak.

 
Problemstillingen: Lego er vanskeligere å bygge med halve knotter
 
Strekene flukter ikke ................
  
Hva gjør vi nå da, Prinsesse Heidi ???
 
 Romantisk stemning ved Sundhaugen.
 

1 kommentar:

  1. Hei på dere alle fire.

    Tross det problemet som nå har oppstått, så har vi ikke sett dette Bjørne-smilet på mange år. Det gleder oss stort!!!!!

    Takk til dere tre som har fått dette fram!!!



    SvarSlett